Roti Cheese Sempoi..makan separuh kenyang gileerss

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang..

Assalamualaikum…

Salam Syawal sume..semoga Syawal kali ini diberkati.

Ermm sebenarnya tak tahu nak makan apa…tak selera pun ada…nak makan nasi dah jemu memang malam2  tak nak makan berat2 sangat…

Tetiba teringat masa pergi ziarah adik ipar di Terengganu…anak daranya yang cantik manis tu…(anak tunggal..beb)…volunteer nak buat makan malam….dalam hati baguihlah budak ni walaupun anak tunggal…tak sombong dan rajin tolong mamanya…hihi tak taulah kalau depan guest jer…(gurau jerrr)…actually dia memang rajin….sape yang ada tengok cite ‘Sayangku Kapten Mukhriz’…Dr Ariana tewww…tiba2 saya teringat  anak buah sorg ni…nama dia pun best…Nabila Husna….my kids cal her Kak Husna…i like her…she’s happy go lucky person…memang masuk ngan my first daughter Khalilah….both of them very talkative….oklah kann…taklah umah sunyi sepi….

Wokeylah berbalik dengan resepi apa si Husna ni buat…dia kata tengok kat dalam IG…iaitu Roti Cheese….

Wowww…saya kalau dengar cheese memang tak boleh tahan….sukee banget…hihi…so malam tu tengoklah dia prepare our dinner…sayalah org pertama makan…ermmm marvelous…

So malam ni teringin pula nak makan roti cheese tu lagi…rasa buat sendirilah…

image

Ehem…ehem..nilah dia roti cheese yang sudah siap…saya sahaja potong dua nak kasi tunjuk nampak tak cheese yang meleleh tu….aik saya memang tak sabo nak makan….

Saya makan kongsi ngan hubby…dah baca doa apalagi..ngaplah kan…..hihi
Ternyata memang kenyang gilerrss makan separuh jerrr…nasib share ngan hubby….kalau tak terpaksa suruh my kids habiskan…hihi

Bahan2:
Roti Gardenia
Telur
Cheese
Isi ketam bersalut

Cara membuatnya:
1. Goreng telur buat ‘mata kerbau’.
2. Then potong dua isi ketam dan goreng sikit.
3. Letak sekeping cheese atas roti.
4.Selepas itu letakkan isi ketam yang telah digoreng tadi diatas cheese tadi.
5.Then atas isi ketam letak telur mata.
6.Diikuti pula letak cheese atas telur mata dan ditutup dengan sekeping roti.
7. Ikutlah kalau suka  nak letak blackpepper…saya bubuh sedikit.
8. Bila dah diapit dengan kedua2 keping roti, grill kat atas non stick pan.
9. Grill sampai roti kedua2 belah garing dan kelihatan cheese melting dalam roti tu…

Oklah ye nak layan anak bongsu nih tengah nangis2 nak tengok upin ipin plak…hihi

Kalau sudi trylah ye….
Selamat mencuba….

With love,
♡Ayu♡

Demo Fresh Laundry Concentrate

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

Salam…semoga apa jua yang saya lakukan…anda lakukan adalah kerana semata-mata mencari keredhaan Allah.
Hari ini saya ini kongsikan bersama anda sume satu video berkaitan dengan pencuci baju Shaklee iaitu Fresh Laundry Concentrate.

Sabun pencuci memang superb best…haa kenapa saya kata begitu????

image

Fresh Laundry Concentrate (Serbuk) 
Kebanyakan serbuk pencuci mengandungi bahan perengsa yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan dan mengakibatkan reaksi alahan. Triethanolamine dodecylbenzenesulfonate merupakan salah satu sejenis bahan perengsa yang disenaraikan oleh EPA (Pertubuhan Pemuliharaan Alam Sekitar Amerika) sebagai bahan berbahaya. Bersentuhan dengannya mampu menyebabkan kerengsaan atau kesan terbakar pada kulit dan mata manakala sentiasa terhidunya pula akan merengsakan hidung, kerongkong dan paru-paru seterusnya membawa kepada masalah batuk, asma atau sesak nafas. Kulit yang bersentuhan dengannya akan menjadi kering, gatal dan mengakibatkan masalah alergi kronik dan ruam.

Fresh Laundry Concentrated tidak mengandungi bahan-bahan tersebut mahupun bahan-bahan berbahaya yang lain.

Laundry Powder ni takde bahan perengsa seperti Triethanolamine dodecylbenzenesulfonate yang boleh menyebabkan kerengsaan pada hidung, kulit, mata hingga menimbulkan batuk, sesak nafas, kegatalan mahupun ruam. Laundry powder ni juga tak merosakkan alam, takde bahan kimia berbahaya bagai. Dan yang paling penting, MENJIMATKAN!

   

Perbezaan Shaklee
Selamat

Hipoalergenik
Tanpa Klorin
Sesuai digunakan untuk semua fabrik yang boleh dibasuh
Tanpa bahan kimia berbahaya

Berkesan

Berkepekatan tinggi1 aun sudah memadai untuk cucian muatan sederhana
Keberkesanannya yang sama dalam semua jenis suhu, sama ada air sejuk atau panas
Menjadikan pakaian putih lebih putih dan pakaian berwarna lebih cerah berseri

Mesra Alam

Ramun Semulajadi yang mesra alam
Surfaktan bersifat biorosot
Tanpa fosfat, borat dan nitrat
Tanpa bahan perwarna
Bungkusan yang boleh kitar semula
Selamat untuk sistem septik dan pembentungan

 
Bagus juga digunakan bersama dengan
Soft Fabric – cecair 

Melembutkan Pakaian
Pekatan Pelembut Fabrik (Soft Fabric Concentrated) yang berbau harum ini jauh lebih berkesan daripada produk lain dalam mengelakkan pakaian daripada berkedut atau melekat pada badan akibat kesan statik. Dengan rumusan kepekatan tinggi, ia bukan sahaja lebih menjimatkan malah anda dapat merasai perbezaannya dengan sentuhan.

Berkepekatan tinggi iaitu 32 auns berupaya melembutkan 64 cucianMelembutkan, mengurangkan kedut dan mengawal pelekat static dengan semulajadiMudah dibawa, dituang dan disimpan

Gunakan Pekatan Pelembut Fabrik untuk cucian dengan mesin basuh. Ia boleh menjadikan pakaian lebih lembut berbanding sebelumnya dan mengelakkan pakaian daripada berkedut atau melekat pada badan.

 Pencuci Fresh Laundry ni tidak mengandungi fosfat, klorin, borat atau nitrat. Memang selamat, dan air cucian tuh boleh buat siram tanaman lagi 

Lagi satu pencuci dan fabric softener ni dua2nya sgt concentrated, so mmg SUPER SAVE lah.

Jom saksikan demo pencuci sabun shaklee nih..

Dah tengok video tersebut pencuci pakaian jenama lain tidak larut dalam air berbanding produk Shaklee..

Patutlah kalau sebelum bila pakai macam2 jenama pencuci baju ada yang tak larut…then rasa gatal2 di badan, anak2 pula ada ruam2 di badan dan saya pula penah rasa bila pakai baju ada rasa baju melekat2 di badan.

Testimoni Fresh Laundry Concentrate

image

image

image

testimoni credit:vitafamilyshop

Best kann produk Shaklee nih…Selamat, Semulajadi, Berkesan bila digunakan…sesuai dengan motto Shaklee….

Bagi yang ingin mendapatkan produk Shaklee boleh hubungi saya:

wasap :0193737025
email:nuurayuu@gmail.com
Fb Page:Kedai Vitamin Mama

*Produk ini tidak bertujuan  untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah  sebarang jenis penyakit*

Cara Mendidik Anak-anak

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

Salam sume…bagaimana raya pada tahun ni??

Moga sumenye dalam keberkatan dan rahmatnye…

Rasanye tak terlewat kann..nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri dari saya dan keluarga…saya menyusun sepuluh jari memohon maaf zahir dan batin kepada sume pembaca blog sekiranya ade gaya penulisan saya yang menyinggung perasaan sume ye….kosong…kosong…kosong…(bak lirik lagu Najwa Latiff)…hihihi

Sebenarnya saya nak kongsi pada kali ni bagaimana cara mendidik anak…opps…sebelum tu saya nak gtau bukan bermakna saya kongsikan ini saya ni pandai mendidik anak…no..no..no…saya pun masih banyak kekurangan dan kelemahan…saya dapat ni dari my hubby…hubby memang selalu anta wasap kat saya anta apa2 yang dia dapat dari pembacaannya share ngan saya…so saya pun apalagi sharelah dalam blog ni…moga2 ada manfaatnye…ye tak…tq hubby….hihi..

Bukan mudah mendidik anak2 nih…yang penting kita terus mencuba berikan yang terbaik…walaupun sebelum ini kita pernah berputus asa…walaubagaimanapun anak-anak adalah anugerah dan pinjaman dari Allah juga saham kita di akhirat kelak…saya doakan kita sume dibantu oleh Allah dalam mempermudahkan urusan mendidik anak-anak yang penuh cabaran….aamiin..

image

 
Dari kecil lagi mendidik anak-anak itu hendaklah kenalkan Tuhan,
mencintai dan menakuti-Nya
Dari kecil lagi jangan terlalu dibelai dan dimanjakan
Kalau memarahinya jangan keterlaluan sampai hilang pertimbangan,
jangan kerap pula dilakukan
Atau tidak pernah dimarahi, kejahatan dibiarkan berpanjangan
Sayangnya kita kepada anak itu jangan terlalu dinampakkan
Apa sahaja kehendak anak-anak ditunaikan tanpa dipersoalkan
Jangan dididik dengan duit keterlaluan dan berlebih-lebihan
Begitulah juga jangan pakaian berlebih-lebihan hingga pembaziran
Kalau sekadar yang diperlukan itu tidak mengapa bahkan itu adalah kewajipan
Sembahyang dari kecil lagi diajar dan disuruh  dirikan
Jangan setelah dewasa barulah hendak diperintahkan
Padahal sembahyang itu dari kecil lagi mesti dibiasakan
Supaya setelah dewasa ia telah mendarah mendaging, payah hendak ditinggalkan
Begitulah juga halal haram pantang-larang Tuhan dari kecil lagi diajarkan
Minta mereka tinggalkan
Mana yang disuruh Tuhan dari kecil lagi diajarkan dan diamalkan
Setelah dewasa mereka mudah meneruskan kerana sudah kebiasaan
Dari kecil lagi pergaulan bebas dibataskan
Kalau hendak keluar rumah hendaklah dipersoalkan, balik ditanyakan mengapa lambat pulang hingga larut malam
Didik mereka memilih kawan yang beragama dan takutkan Tuhan
Silap pilih kawan, ia akan merosakkan
Latih dari kecil lagi memasak, mengemas rumah, cintakan ilmu
dengan banyak membaca ilmu pengetahuan
Latih mereka hidup berdisiplin ada time ibadah, ada time membaca, ada time makan, ada time rehat, ada time bermain ada time berjalan
Setelah dewasa kelak mereka akan menjadi bangsa yang ada disiplin hidup
yang berkekalan
Disiplin itulah menjadikan bangsa itu beragama, rajin, maju, bersatu, rasa bersama bekerjasama dan berwibawa
Bangsa itu akan kuat, disegani dan dihormati serta diikuti
Latih dari kecil lagi makan bersama, sembahyang bersama, bekerjasama dan dengan jiran dihormati dan diperhati
Didik anak-anak selepas Subuh dan Asar jangan dibenarkan tidur kecuali perlu
Kerana ia akan melemahkan akal fikiran menjadi manusia pemalas
Dari kecil lagi didik hormati ibu bapa
Berkasih sayang dengan saudara-mara dan keluarga
Hubungkan silaturrahim dengan sanak saudara
Berkawan hendaklah setia, utamakan kawan dari diri kita..
 
Wokey…

Sharing is caring
Sharing is sedekah

…Salam sayang..

Roti Jala dan Kari Ayam Simple

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang..

Salam Ramadhan kepada sume pembaca blog saya..

Alhamdulillah…tahun ini kita sume masih lagi diberi peluang untuk bertemu di bulan Ramadhan yang mulia lagi berkat ini….terima kasih.Ya Allah…walaupun hamba2Mu ini sering melupakan Mu dan berlaku tidak beradab dalam ibadah yang kami lakukan lebih2 lagilah dalam upacara penyembahan Mu Yang Maha Agung…kerana hati masih lagi lalai Ya Allah…namun Ya Allah apa kan daya kami hamba2 mu yang lemah ini mengharapkan pengampunan dari Mu Ya Allah…sesungguhnya Engkau Maha Pengampun Lagi Maha Penyayang..

Moga saya doakan agar segala apa pun ibadah yang kita lakukan hanyalah kerana Allah dan moga diterima olehNya…juga ampunkan segala dosa2 kami, kedua ibu bapa kami, semua umat Islam di seluruh dunia ini serta selamatkan kami semua di dunia dan di akhirat kelak…Amiin.

Sudah lama blog ni kembali bersawang2 lagi kerana sibuk dengan urusan keluarga, anak2 ada pertandingan, ujian, peperiksaan,serta tugasan2 anak2….ermm bila tengok anak2 ni dah macam student IPT plak….zaman kite mana ade buat sume nih..

Lagi satu saya juga sibuk juga dengan business terbaru saya iaitu Dexandra Perfume…tu nanti saya cite entry lain ye… tapi Shaklee still lagi on…bahkan ade  oder yang masuk…alhamdulillah…

Berbalik pada cite nak kongsi resepi roti jala dan kari ayam yang simple…anak2 request….mama memang tak sampai hati..bila anak2 yang nak….saya percaya anda juga begitu kannn…hati seorang ibu katakan….

image

Nilah roti jala tuuu..buat same2 ngan kids…sebenarnye tadi dah macam2 pesen…hihi…

Resepi roti jala ni saya google…dari blog intaidapur.blogspot.my…..sebenarnya gioogle untuk cari resepi yang tidak menggunkan telur kerana stok telur tarakkk….huhu..finally jumpa.blog nih tengok simple terus buat.

Let’s do it….

Bahan2 :
2 cawan tepung gandum
1 cwn susu cair
2 cwn air
sedikit garam
sedikit mentega
serbuk kunyit

Cara2:
1. Blend semua bahan di atas sehingga adunan sebati
2. Kalau cair boleh tambahkan sesudu tepung dan  kalau pekat boleh tambahkan sedikit air.
3. Boleh dikirai atas kuali non- stik

image

             Ni pula kari ayam simple…

Bahan2:
Ayam
Kentang
Bawang merah
Bawang putih
Halia
Kulit kayu manis
Bunga Cengkih
Buah pelaga
Rempah kari ayam & daging
Asam keping
Santan kotak
Garam
Stok ayam
Gula
Air
Cili kering yang dah diblend

Cara membuatnya:
1.Tumbuk atau kisar bawang merah, bawang putih dan halia.
2. Panaskan minyak masak dan tumis bahan yang ditumbuk,kulit kayu manis,bunga cengkih dan buah pelaga.
3. Bila dah naik wangi masukkan cili kering dan rempah kari ayam.
4. Bila cili kering dan rempah ayam dah garing, masukkan ayam dan kentang.
5. Kemudian masukkan air, asam keping dan biarkan kentang empuk.
6. Setelah kentang empuk atau dah lembut, masukkan santan.
7. Perasakan dengan garam, stok ayam dan sedikit gula.

Siap!!!

Amacam? Senangkannn…bolehlah mencuba kalau sudi….hihi

Selamat mencuba ye…

Salam sayang sume…

Promosi Shaklee April 2016

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

Salam bulan Rejab buat anda sume.. moga amal kebaikan yang kita lakukan akan diterima olehNya..amiin.

Maybe agak terlewat untk berkongsi dengan sume shaklee lovers tentang Promosi Shaklee bulan ini.

Insya-Allah..you still have a time…untuk membuat pembelian ye…

Mehlah saya nak beritahu produk apa plak?hihihi

Omega Guard Shaklee
Minyak ikan tulen shaklee ini membekalkan asid lemak Omega 3 dapat membantu untuk kesihatan jantung,sendi,kecantikan,kulit,menyokong ,memelihara fungsi dan kecerdasan otak,kawal kolestrol, bantu normalkan tekanan darah, elak strok dan sebagainya.

Nak tau tak?

Kalau beli 6 botol percuma 1 botol
Kalau beli 2 botol diskaun 5%

image

Sustained Realease Vita C Plus
Wow…ni antara Hot Seller produk..iyelah bagi yang mementingkan kecantikan ..nilah produk yang selalu customer consume..kata diorang tak nak ambil risiko cucuk vitamin C ni..so diorang pilih vitamin c shakleelah..iyelah semulajadi, berkesan dan selamat.  Tak nak yang vitamin jenis2 sintetik nih..maka Vitamin C shaklee yang semulajadi menjadi pilihan ramai…anda bila lagi???

Ni pun promosi sama dengan Omega Guard…

Beli 6 botol free 1 botol
Beli 2 botol diskaun 5%

image

Vitalea For Children
18 multivitamin & multimineral termasuk 100% Vitamin C, D, E dan 8 jenis vitamin B, 200mg kalsium, magnesium, zinc, cooper dan banyak lagi yang membantu proses tumbesaran dan pertumbuhan tulang kanak-kanak.

√Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
√Membantu menguatkan kecerdasan minda
√Membekal makanan kepada sel badan untuk memastikan tubuh lebih bertenaga dan sihat
√Melindungi kesihatan otot, jantung dan fungsi saraf
√Membantu meningkatkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan 

image

YES Wellness Pack
YES PACK  menawarkan diskaun 5% daripada harga biasa buat semua ahli.
===============================
YES PACK 1 Healthy Prenatal
Merupakan set ibu hamil yang terdiri daripada:
ESP, Vitalea, B Complex, Vita C , Ostematrix, OmegaGuard

YES PACK 2 Healthy Postnatal
Merupakan set ibu bersalin, ibu menyusu dan ibu berpantang yang terdiri daripada:
ESP,Vitalea, Alfalfa,Vita C, Ostematrix, OmegaGuard

YES PACK 3 Healthy Fitness
√Merupakan set untuk pengurusan berat badan untuk yang ingin kuruskan badan.
√Terdiri daripada: Cinch Shakes 2 botol, Cinch Tea, Vitalea, Lecithin, Herblax
*Cinch  Shake Mix  mempunyai perisa Coklat, Vanila dan Latte. Boleh pilih 2 perisa mana2 yang digemari.

YES PACK 4 Healthy Young Living
√Merupakan TWINPACK VIVIX  untuk membantu memelihara kesihatan dan menghalang berlakunya penuaan pada lebih awal.

√Pembelian TwinPack Vivix ni korang akan perolehi :
●FREE Membership
●FREE postage
●Cash Bonus

Set Detox Shaklee

image

Best ke Best?

Jom bertukar kepada jenama Shaklee…

Apa tunggu lagi….place your order now…hihihi..

Boleh hubungi saya untuk dapatkan suplemen tersebut…

wasap:019-3737025 
email:nuurayuu@gmail.com
FB Page: Kedai Vitamin Mama

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

KEMPEN JOM DETOX !!!

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

Salam kepada sume pembaca blog ini..saya doakan anda sihat, diberkati dan dimurahkan rezeki dari sumber yang tidak diduga.

Tanpa membuang masa saya nak umumkan bahawa Shaklee ada membuat Promosi JOM DETOX..ianya bermula dari bulan April sehingga Jun 2016 ini. So jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan Set Detox ini ye.

image

Ok nak tahu tak???

Apa itu detox?
Detoksifikasi (detox) adalah proses pengeluaran racun atau zat-zat yang bersifat racun dari dalam tubuh. 

Detox bertujuan menyingkirkan toksin,lemak dan juga lendir yang terkumpul dalam badan.

Toksin yang banyak boleh menyebabkan sel dan juga organ dalam badan terpaksa bekerja keras.

Badan melakukan proses detox sepanjang masa. Dan detox melibatkan lebih daripada satu organ dalam badan iaitu detox melalui najis, urin, peluh dan kulit.

Kenapa perlu detox???

Ermm…agak2nye nape ya perlu detox2 pula..kalau kita tak buat aktiviti mendetox ni…ianya akan membahayakan kesihatan kita.

Kerana apa?? Kerana toksin mengakibatkan proses penuaan dan kerosakan lebih cepat pada seluruh sel tubuh.

Lama-kelamaan toksin tersebut akan menghalang zat nutrisi makanan yang kita ambil dari diserap oleh badan kita.

Hasil  dari detox yang selamat boleh mempunyai kesan yang baik pada semua sistem badan kita, kardiovaskular, otot, saraf, pernafasan, pembiakan, imun dan mental, dan menghapuskan pelbagai penyakit kronik yang melanda masyarakat moden.

image

Saya galakkan anda untuk mencuba Set Detox ini kerana ianya semulajadi, selamat dan insyaAllah berkesan.

Apa yang ada dalam Set Detox ini:

Set ini mengandungi 5 produk yang menyokong tubuh kita dalam menyingkirkan toksin berlebihan daripada pemakanan kita setiap hari secara lebih efektif.

Detox darah (detox satu badan) 
Alfalfa
Kaya dengan serat yang sangat  membantu sistem pencernaan dan perkumuhan.

Sumber makanan yang sangat beralkali, ia bertindak meneutralkan darah yang berasid, membuang angin dalam badan .

Vivix
Pekat dengan antioksidan untuk membaikpulih, memelihara, memberi tenaga dan meningkatkan prestasi sel-sel tubuh.

Membantu membersih organ, darah dan sel2 dalam badan, termasuk membersih kotoran seperti bahan toksin dan beracun dari sistem badan, memperbaiki penghadaman,

Detox Hati 
DTX Complex
Menyokong kesihatan hati yang juga merupakan organ detox penting.

Membantu menyingkirkan racun dan bahan toksin yang terkumpul di dalam hati, menapis toksin dalam badan

Detox Usus 
Herblax
Membersihkan kolon/ usus dari najis yang terkumpul supaya sistem perkumuhan berjalan lancar.

Sangat efektif dalam membantu membersih najis2 yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh, mengatasi masalah sembelit, mudah membuang.

Peppermint Ginger Plus
Membantu melegakan ketidakselesaan perut, kembung perut, membuang angin, membantu masalah penghadaman, mencuci usus.

Melancarkan sistem penghadaman,mencegah dan melegakan perut kembung dan badan berangin dll.

Amalkan consume Set Detox ini kerana ianya akan menjadikan tubuh menjadi lebih ringan dan bertenaga. Selain itu membantu menyokong kelancaran sistem dalam tubuh bagi meningkatkan kesihatan secara menyeluruh.

LAGI BERITA BAIKK…dengan pembelian Set Detox ini anda akan perolehi:

◎FREE Live  Amazing Paper Bag
◎FREE Membership
◎Cash Bonus
◎FREE Postage

Amacam?

Best ke best?

Haa..jika berminat dengan Set Detox ini hubungi:

wasap/ telegram:019 3737025
email:nuurayuu@gmail.com
fb page: Kedai Vitamin Mama

*Produk ini tidak bertujuan  untuk mendiagnos, merawat, meyembuh atau mencegah  sebarang jenis penyakit*

Promosi Shaklee Mac 2016

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

Salam… sume moga hidup diberkati..dan segala apa kebaikan yang kita lakukan moga diterima Allah walaupun sekecil2 perkara yang dilakukan..

So saya rasa seroooonok sangat sebab bulan ni promosi ESP…ni antara Hottt Seller Produk tau…

image

image

Ia adalah protein soya yang berkualiti tinggi. Didatangkan dalam bentuk satu canister dan berbentuk serbuk. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda seperti milo, horlick, susu atau buah yang dikisar bersama. ESP digalakkan dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu yang tinggi.

 Siapa yang memerlukan ESP?

Individu yang sibuk
ESP membantu memberi tenaga berpanjangan, badan lebih sihat dan kekal cergas.

Individu yang ingin kurus:
Hanya bancuhan ESP dengan minuman kegemaran pada setiap pagi, memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Tiada lagi sarapan yang berat-berat!

Ibu menyusu anak:
Membantu memperbanyakkan dan mengekalkan permintaan (supply) susu di samping digabungkan dengan pengambilan air yang secukupnya serta proses pengepaman susu yang konsisten.

Pesakit kencing manis:
Mempunyai indeks glisemik yang rendah, melambatkan penyerapan glukosa dalam darah dan mengawal paras glukosa.

Individu yang ingin cantik:
Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu dan berseri.

DAN lelaki, wanita, tua, muda, ibu hamil, selepas pembedahan, kesuburan, kecantikan, ibu berpantang, yang berdiet, ingin tambah tenaga dan senang cite..sumelah kecuali yang alah dengan soya…

Nota: Hanya individu yang mempunyai masalah buah pinggang dan kesukaran memproses protein sahaja yang tidak digalakkan.

image

Multivitamin untuk kanak-kanak yang lengkap dengan 18 nutrisi perlu termasuklah Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D, kumpulan Vitamin B, Kalsium, Zat Besi dan Zinc untuk keperluan tumbesaran dan perkembangan kanak-kanak yang sihat.

Anak-anak anda pasti sukakan Vitalea For Children ini kerana ia mempunyai rasa buah anggur yang sedap. Sungguhpun begitu, ia tidak menyebabkan kaviti (kerosakan pada gigi) kerana ia mengandungi Xylitol. Sesuai untuk kanak-kanak yang cerewet memilih makanan dan sukar untuk makan sayur dan buah.

image

YES PACK  menawarkan diskaun 5% daripada harga biasa buat semua ahli.

YES PACK 1 Healthy Prenatal
Merupakan set ibu hamil yang terdiri daripada:
ESP, Vitalea, B Complex, Vita C , Ostematrix, OmegaGuard

YES PACK 2 Healthy Postnatal
Merupakan set ibu bersalin, ibu menyusu dan ibu berpantang yang terdiri daripada:
ESP,Vitalea, Alfalfa,Vita C, Ostematrix, OmegaGuard

YES PACK 3 Healthy Fitness
√Merupakan set untuk pengurusan berat badan untuk yang ingin kuruskan badan.
√Terdiri daripada: Cinch Shakes 2 botol, Cinch Tea, Vitalea, Lecithin, Herblax
*Cinch  Shake Mix  mempunyai perisa Coklat, Vanila dan Latte. Boleh pilih 2 perisa mana2 yang digemari.

YES PACK 4 Healthy Young Living
√Merupakan TWINPACK VIVIX  untuk membantu memelihara kesihatan dan menghalang berlakunya penuaan pada lebih awal.

√Pembelian TwinPack Vivix ni korang akan perolehi :
●FREE Membership
●FREE postage
●Cash Bonus

Apa tunggu lagi….place your order now…hihihi..

Macam mana nak dapatkan?? Senang jer…hubungi saya :
√ wasap @ telegram : 0193737025
√ email:nuurayuu@gmail.com
√ fb page:Kedai Vitamin Mama

*Produk ini tidak bertujuan  untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah  sebarang jenis penyakit*